muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Uns 400 universitaris participen en el cicle «Trajectòries empresarials»

La UIB tancà aquesta activitat amb la presència de tots els ponents

La Universitat de les Illes Balears -UIB- va dur a terme ahir l'acte de cloenda del cicle de conferències «Trajectòries Empresarials 2003-2004». L'activitat es va tancar amb la presència d'alguns dels 30 empresaris que han actuat de ponents al llarg d'un cicle que ha comptat amb l'assistència de més de 400 alumnes universitaris.

«Trajectòries Empresarials» és una iniciativa de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials de la UIB, la Fundació Universitat-Empresa i la Fundació Càtedra Iberoamericana. L'objectiu principal d'aquest cicle de conferències és difondre les vivències i la trajectòria dels empresaris de les Balears, així com explicar la realitat del teixit productiu de les Illes entre els alumnes de la Universitat balear. El rector de la Universitat, Avel·lí Blasco, i la directora de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials, Margalida Payeras, presidiren l'acte de cloenda del cicle de conferències. Durant trenta sessions, els ponents «han parlat d'experiències professionals i personals, així com de les estratègies empresarials que els han conduït a l'èxit. I tot això ho han compartit amb els universitaris», destacà Avel·lí Blasco. Tots els conferenciants reberen ahir un diploma d'agraïment per la seva participació.

Entre els assistents, el president del Grup Serra, Pere A. Serra, el president de Camper, Llorenç Fluxà, el vicepresident de la Fundació Barceló, Gabriel Barceló, i la responsable de Riu Hotels, Carme Riu, entre d'altres.

El cicle de conferències ha comptat amb la presència del president de Sol Meliá, Gabriel Escarrer; del director d'Air Berlín, Àlvaro Middelmann; del director d'Expansió de la CAM, Gabriel Sagristà; del director general de Compass Group, Miquel Ramis; del director general d'Hotetur, Francisco Gimena; del president de Caixa Colonya, Martí Torrandell, entre d'altres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris