nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Vuit detinguts per violència domèstica a Mallorca

F.R. Palma.

En els últims dies, Policia i Guàrdia Civil han detingut vuit implicats en episodis de violència domèstica comesos en diferents localitats de Mallorca. Els tres primers casos han correspost a intervencions realitzades per funcionaris del Cos Nacional de Policia a Palma, mentre que els cinc restants foren arrestats per la Guàrdia Civil.

El primer detingut és John A., un nigerià de 33 anys, acusat d'agressions i amenaces amb un ganivet a la parella, també nigeriana. Segons pogué esbrinar la policia, l'arrestat tallà diversos flocs de cabell a la dona, produint-li a més diverses lesions. Després de rebre l'avís d'un dels veïns, els agents es personaren al lloc i atengueren la víctima.

El segon detingut és Eriksson G.G., un equatorià de 21 anys, que maltractà la seva parella sentimental. Pel que sembla, l'agressor tornà en estat ebri i discutí amb la dona, agredint-la a continuació. La víctima sofrí contusions en braços i cames, pel que hagué de rebre assistència mèdica.

Finalment ha estat detingut el nigerià Saturday O., de 26 anys d'edat, acusat d'agredir violentament a la seva parella, també nigeriana. A causa dels brutals cops que li propinà el seu marit, la dona hagué de ser traslladada a l'Hospital de Son Llàtzer.

D'altra banda, la Guàrdia Civil detingué per delictes de maltractaments en l'àmbit familiar unes altres cinc persones. El primer d'ells és Manuel B., de 43 anys d'edat, qui va ser detingut a Santanyí. A la localitat de Pollença, la Benemérita va arrestar unes altres tres persones. Es tracta de Francisco J., de 34 anys; la búlgara Ynelva I.S., de 27 anys, i Oscar O.O., de 30 anys. Finalment, també fou arrestat Juan C.G., de 30 anys, a Artà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris