algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

Uns 20 mil alumnes de Palma han assistit a cursos d'educació viària

Un total de 18.710 alumnes de diferents col·legis de Palma han participat al programa d'educació viària que ha realitzat la Policia Local durant el curs 2003-2004. Els objectius del programa educatiu, que es va iniciar fa uns 20 anys, fan referència fonamentalment als aspectes dels escolars com a vianants, usuaris dels transports públics, privats, com a passatgers de vehicles particulars i com a conductors de bicicletes.

Els policies que han format l'equip d'educació viària aquest curs i han assistit als col·legis a donar les xerrades han estat: Tomeu Aprovar, Xisco Fiol, Pep Vidal, Pep Castelló, Rafel Reus, Toni Fontelles, Xisco Amengual, Juan Miguel Gómez i Xisca Serra. Tots ells consideren que «és vital ensenyar educació viària des de petit». Com a exemple van exposar que sis dels tretze morts que va haver l'any passat en accidents de circulació al casc urbà de Palma circulaven en vehicles de dues rodes. «És important que si van en bici o moto sàpiguen els perills als que estan exposats, si saben les causes d'aquests accidents potser s'adonaran dels perills que corren i vagin alerta», comentà un dels agents.

Els agents han impartit un total de 779 sessions, la majoria de vegades de 45 minuts cada una, en 54 col·legis diferents de Palma. «Cada vegada tenim més demanda, de tot tipus de col·legis i ens demanen que facem mes d'una sessió l'any», digué un dels agents. Les xerrades gairebé sempre es fan el segon trimestre i els col·legis que estan interessats només ha de sol·licitar-ho.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris