algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La privatització dels fems provoca una crisi dins el pacte de govern

Nadal votà a favor de la proposta contra les indicacions d'UM

La privatització del servei de recollida domiciliària de fems que ahir aprovà el ple ordinari ha provocat la primera crisi important dins l'equip de Govern. Però més que afectar la possible governabilitat del pacte, el que va succeir ahir durant el ple també pot afectar la continuïtat de la coalició UM-UNISO i les pròpies relacions dins UM.

Tot va ser a causa que el comitè local d'UM va decidir en la seva darrera reunió que no donaria suport a la proposta de cedir la gestió de la recollida del fems i neteja viària a l'UTE Gesba Necso. Tot i que la mesa de contractació atorgà la màxima puntuació a aquesta empresa pels avantatges tècnics que oferia una de les variants de la seva proposta, la comissió informativa de Béns i Serveis es tancà amb un informe desfavorable.

A més, UM tampoc no veu clar que a la mesa de contractació els tècnics s'abstinguessin en la votació. UM es negà a votar la concessió a aquesta empresa per considerar que el PP-IPIS havia descartat sense justificació una oferta molt més econòmica i passà ordre als seus regidors que al Ple votassin en contra d'aquesta proposta, però Miquel Nadal decidí alinear-se amb la proposta oficial i votà, juntament amb Pomar (UNISO), amb el PP. El desmarcament de Nadal ha estat molt mal rebut per UM que el proper dimecres estudiarà mesures contra Nadal. El regidor assegurà que si bé admet haver romput la disciplina de vot «ho havia advertit al president d'UM de Sóller» i que es limità a votar «la proposta de la mesa de contractació»

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris