muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Els altaveus de La Llonja indignen els veïns

El Govern ha instal·lat dispositius per fer un espectacle diari a la zona, protegida contra el renou


L'Associació de Veïns del Puig de Sant Pere presentà ahir una reclamació davant del registre de l'Ajuntament de Palma perquè impedeixi l'execució del projecte del Govern balear de fer un espectacle diari de llum i so durant la il·luminació de La Llonja, ja que aquesta actuació, segons el col·lectiu, «va en contra de l'ordenació vigent i lesiona els drets dels residents».

La intenció de l'Executiu de Jaume Matas és dotar la zona d'un nou atractiu turístic, ja que cada dia a les 21.30 hores de la nit, en ser encès l'enllumenat de l'edifici de La Llonja, es farà un espectacle luminotècnic amb peces clàssiques i tradicionals com a música de fons. Aquesta posició topa frontalment amb els residents, molt sensibilitzats amb la música al carrer i amb el renou en general, ja que la seva és una Zona d'Especial Protecció (ZEP) precisament a causa d'aquest tipus de molèsties.

Un grup de veïnes denuncià ahir que «ens posaren focus i altaveus a la façana de les nostres cases sense demanar-nos permís, encara que en el cas d'aquests darrers aconseguírem que els retirassin davant l'amenaça de presentar denúncia». Els residents a La Llonja consideren aquesta actuació «una manca de sensibilitat cap a tot el barri, que tan dramàticament pateix el problema del renou», i denunciaren que «a sobre, actuen amb total impunitat perquè es tracta d'un projecte del Govern balear». La situació al barri «recorda les set plagues d'Egipte».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris