algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

El Govern preveu acabar les rutes cicloturístiques durant el 2005

Inestur signa un conveni amb Pollença que l'inclou a l'itinerari

El director general d'Ordenació Turística del Govern balear, Josep Aloy, informà ahir que el Govern pretén ampliar les rutes cicloturístiques a la zona Nord i Ponent de Mallorca durant el proper any. Josep Aloy explicà que «així aconseguirem acabar l'itinerari de les rutes cicloturístiques arreu de Mallorca i ara estam pensant aplicar el mateix projecte a Menorca».

Aloy realitzà aquestes declaracions durant la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Pollença per a l'execució del projecte de rutes cicloturístiques de la zona rural de Pollença. Amb aquest conveni, l'Ajuntament es compromet a realitzar les obres de les rutes cicloturístiques del municipi i, per la seva banda l'Institut d'Estratègia Turística (INESTUR) es compromet a aportar 30.000 euros per al desenvolupament d'aquesta activitat.

Amb el projecte redactat pel Consistori, es defineixen i valoren les obres que s'hauran de realitzar a les rutes de Pollença i «s'adaptarà la senyalització dels cartells informatius dels camins rurals al mateix tipus de cartell que els turistes es trobaran al llarg de tot el recorregut», informà el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament, Joan Comas.

D'aquesta manera, s'aconsegueix que la ruta cicloturística vagi des de la platja de Palma fins al Port de Pollença, passant per diferents municipis de la Serra de Tramuntana, «d'aquesta manera també aconseguim apropar el turisme als pobles d'interiors», segons Aloy.

Per la seva banda, el batle de Pollença, Joan Cerdà, informà que «estam incentivant un altre tipus de turisme en el nostre municipi i per això, a més de realitzar el projecte de les rutes cicloturístiques, també estam millorant la ruta a peu que va des de Pollença fins a Lluc».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris