muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Els comerços del moble s'ajunten per impulsar i recuperar el sector

Han creat una associació integrada pel 95 per cent dels comerciants

Els comerciants del moble s'han unit en una associació amb l'objectiu de promocionar i recuperar Manacor com a «ciutat del moble». Els empresaris han creat l'Associació de Comerciants del Moble, que està integrada pel 95 per cent dels comerços de la ciutat. Les actuacions que realitzarà aquesta associació estaran basades en campanyes de màrqueting, publicitat, seminaris de formació, organització de fires i altres iniciatives que encara s'han de concretar.

Segons explicà el president Francesc Salas, s'han creat tres grups de treball: un destinat a la promoció, un altre que s'encarregarà de donar a conèixer la importància del moble a les institucions i de les relacions amb entitats relacionades amb el sector i, finalment, un grup que farà les tasques de dinamitzar l'associació i proposar iniciatives.

A l'acte de presentació de l'Associació assistí el director general de Comerç del Govern, Francesc Tutzó, i el delegat de Comerç de l'Ajuntament, Andreu Vecina. Ambdós dirigents polítics coincidiren en la importància d'aquest sector per a la ciutat i anunciaren que ajudaran la nova associació per «donar a conèixer el concepte de Manacor com a ciutat del moble».

Per altra banda, el grup municipal del PSOE presentarà en el ple del dilluns una moció en la qual demana a l'Ajuntament que elabori un pla director per tal de consolidar i assegurar el futur del sector industrial de la fusta. En aquest sentit, el PSOE considera important la «recuperació de la vinculació de la imatge de Manacor com a centre del moble i de la fusta». Per això, formularà una petició «tal com demanen els representants del sector, per donar continuïtat a l'organització de Tecnofusta a Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris