muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Gesa inverteix 6 milions d'euros en gas canalitzat al Llevant de l'Illa

J.M.SASTRE. Sant Llorenç.
La companyia Gesa Gas Endesa invertirà un total de 6 milions d'euros en la dotació d'una xarxa per subministrar gas canalitzat a Cala Bona, Cala Millor, sa Coma i s'Illot, zones costaneres que pertanyen als municipis de Sant Llorenç i Son Servera. El projecte, que fou presentat ahir a l'Auditòrium de sa Màniga de Cala Millor, permetrà subministrar gas canalitzat a més de 4.000 clients d'hotels, restaurants i domèstics.

Les obres de dotació d'aquesta xarxa es faran per fases entre els mesos d'octubre i febrer dels propers anys per no causar molèsties durant els mesos de temporada alta turística i s'anirà servint gas radialment. L'objectiu de l'empresa és que a finals del primer trimestre del 2005 els primers clients ja disposin del gas canalitzat.

A l'acte de presentació del projecte hi participà el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs; el regidor de Turisme de l'Ajuntament de Son Servera, Antoni Caldentey; el director general d'Energia del Govern, Jaume Sureda i el director general de Gesa Gas, Josep Bosch. També hi assistiren representants de les associacions hoteleres dels dos municipis.

El projecte permetrà canalitzar aire propanat intercanviable amb gas natural. En aquest sentit, des de la companyia informen que «el gas natural redueix la contaminació atmosfèrica aportant més eficàcia als equips de producció d'energia tèrmica, a més d'eliminar el transport de camions i evitar l'emmagatzemat individual d'energia». Ara hi ha gas canalitzat a Palma, Marratxí, costa de Calvià i l'Arenal de Llucmajor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris