bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Veïns de la badia de Pollença es queixen del mal estat en què es troba la platja

M. NADAL/J. MELIS.Alcúdia.
Veïns de la platja de la badia de Pollença, en concret de la part de l'Albufereta i el Corral d'en Bennàssar i que pertany al municipi d'Alcúdia, s'han queixat del mal estat en el qual es troba la zona.

«Crec que s'hauria de netejar més sovint i llevar-ne tota la brutor acumulada, perquè hem d'anar al Port de Pollença si volem nedar», comentava una banyista. Una altra afirmava que «les algues que hi ha són molt molestes».

El batle d'Alcúdia, Miquel Ferrer, explicà que el Corral d'en Bennàssar «va ser una àrea molt afectada pel temporal del 2001». I afirmà que «alguns residents de la zona han demanat a la Sala que, durant un parell d'anys, s'aturin les tasques de neteja per propiciar una regeneració més ràpida de la platja».

Quant a l'àrea de s'Albufereta, Ferrer indicà que «és competència de la Conselleria de Medi Ambient del Govern».

Per la seva banda, fonts d'aquest mateix departament asseguraven ahir que «almanco un pic per setmana, els membres de la brigada de manteniment van a netejar la platja a mà, perquè es tracta d'una reserva natural».

Així mateix, des de la Conselleria afirmaren que «s'obren petits accessos directes a la mar perquè els banyistes hi tenguin més fàcil l'accés, si pensam que és impossible llevar tota la posidònia perquè ajuda a preservar les dunes d'una zona de màxima protecció, com és el cas d'aquesta de s'Albufereta».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris