algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

La Sala reformarà el centre sis anys després del seu empedrat

Les obres estaran enllestides al final d'any, segons el batle Pastor

Ahir dematí l'Ajuntament de Manacor i l'empresa constructora Melchor Mascaró SA arribaren a un acord definitiu per començar d'immediat la reforma del centre per a vianants de la ciutat. El deficient estat en què es troba l'enrajolat dels carrers del centre de Manacor ha obligat l'Ajuntament i l'empresa que ja féu les obres d'adaptació del centre, Melchor Mascaró SA, a arribar a un acord per començar en el menor temps possible l'aixecament total del centre de vianants per tornar a enrajolar-lo de bell nou.

Com a novetats al projecte, s'habilitaran carrils especials per a vehicles pesants així com una restricció important dels vehicles per aquesta zona. El pressupost d'aquestes obres serà d'uns 120.000 euros, que es pagarà o s'assumirà en un 50 per cent entre la Sala i l'empresa constructora.

El batle de Manacor, Antoni Pastor, s'ha compromès que aquestes actuacions es durien a terme el més aviat possible, és a dir, que les obres podrien començar a principis de la setmana vinent, per estar enllestides a final d'any. Han estat moltes les pressions que han duit a aquesta actuació d'urgència, ja que el mal estat del centre ha provocat nombroses lesions entre els ciutadans en caure a causa del mal estat de les rajoles, i a les protestes dels veïnats i de les associacions de comerciants. També des de l'àmbit polític s'han sentit fortes crítiques. En el darrer ple, el grup municipal d'ALM-UM ja demanà una urgent actuació a la zona. Aquestes obres s'efectuaren l'any 1998 amb un pressupost de 8.700.000 euros.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris