algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

La instigadora del crim d'Andrea Budach ingressarà a la presó de Palma

Paloma A. romania presa a Gran Canària i ara espera a Madrid el seu trasllat imminent a Mallorca

72128

Marc Leman, exmarit d'Andrea Budach, matà suposadament la dona instigat per Paloma.

Paloma A., la dona empresonada a Gran Canària com a instigadora del crim d'Andrea Illona Budach, l'alemanya el cadàver de la qual fou tirat el 1998 a la badia de Palma fermat a una àncora, ha estat traslladada a un centre penitenciari de Madrid a l'espera que en les pròximes hores ingressi a la presó palmesana de la carretera de Sóller.

El jutjat encara no ha aixecat el secret de sumari sobre l'assassinat de la dona, però no es descarta que Paloma A. presti una nova declaració sobre allò ocorregut davant dl jutge que instrueix el cas a Palma i davant la Policia Judicial de la Guàrdia Civil. L'acusada, que era la companya sentimental de Marc Leman, el presumpte autor material del crim, tenia molta gelosia d'Andrea Illona Budach i els investigadors la consideren com l'autèntica instigadora del brutal assassinat.

Una de les prioritats de la Benemèrita és localitzar el cadàver de la jove germànica, que era mare d'un nin de dos anys, i per a això és necessari que el pare de Marc hi cooperi. De fet, fou aquest home qui va pilotar la llanxa en la qual carregaren el cos sense vida, en un intent d'ajudar el seu fill. Tanmateix, a causa del seu parentiu no està obligat a declarar contra Marc ni, encara menys, a explicar cap a quines coordenades posà rumb aquella nit de juliol del 1998 quan la seva exnora fou lligada a una àncora amb pcadenes pesades i tirada a la mar, a la badia de Palma.

Andrea i Marc es casaren al seu país i tingueren un fill, encara que després se separaren. L'alemany, que treballava de ferrer a Palma, es va ajuntar amb Paloma, però la seva nova companya continuava gelosa d'Andrea, que era una dona molt espectacular i que havia estat ballarina en diferents locals. Aquell estiu viatjà a Mallorca, per celebrar l'aniversari del seu fill, i Paloma s'enfurismà fins a tal punt que instigà, suposadament, Marc perquè la liquidàs.

L'assassinat es va cometre en una casa de Calvià i el cadàver, ocult en un cotxe, fou traslladat al club nàutic de Sant Antoni de la Platja, a Can Pastilla, on el pare de Marc tenia amarrada la seva llanxa. Només la mare d'Andrea sospità que una cosa molt rara li havia ocorregut, però el cas s'investigà com una desaparició més i després s'arxivà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris