lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

La Sala vol que el CIM instal·li passos a distint nivell per poder creuar el desdoblament

M. PUIGRÒS.Montuïri.
Arran d'una moció presentada pel PSM de Montuïri, l'Ajuntament en ple aprovà demanar a la Conselleria d'Obres Públiques del Consell que instal·li passos a distint nivell per facilitar el trànsit dels veïns de Montuïri que viuen a la banda de Randa, després que el CIM enllesteixi les obres del desdoblament de la carretera de Palma a Montuïri.

Així, el portaveu dels nacionalistes, Mateu Ginard, explicà que «hi ha algunes zones com la de Son Bascós, Son Ripoll, Son Palau, Son Rubí o Son Massanet on també viuen veïns que tal vegada necessiten venir al poble amb tractor o amb bicicleta o simplement a peu, i convé destacar que entre la rotonda de la carretera de Porreres i l'entrada del Revolt no hi ha previst cap pas per a tota aquesta gent».

El batle de Montuïri, Gabriel Matas, i el seu equip es mostraren del tot d'acord amb la iniciativa del PSM, com també el socialista Bartomeu Servera. Així, tots coincidiren en la prioritat de remeiar aquesta situació.

«El desdoblament preveu vies de servei, però les persones de la zona veïna a Randa que desitgin acostar-se al nucli urbà de Montuïri es veuran obligades a utilitzar el desdoblament. És ben cert que la carretera actual també és perillosa, però el desdoblament ocuparà més espai, amb la qual cosa la perillositat augmentarà. De la mateixa manera, s'hi haurien de preveure passos per als animals», va concloure Mateu Ginard.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris