algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

De Santos reconeix la situació de col·lapse que hi ha a Urbanisme

Cort invertirà 180.000 euros en la millora de l'enllumenat al Molinar


El tinent de batle d'Urbanisme i Coordinació Municipal, Javier Rodrigo de Santos, reconegué ahir que existeix en aquests moments una situació de col·lapse administratiu al seu departament a causa de l'acumulació d'expedients. En aquest sentit, afirmà que «en som conscients i per això estam desenvolupant el Pla de qualitat en la gestió urbanística a fi de corregir les deficiències».

De Santos anuncià que a partir de dimarts es durà a terme una sèrie d'enquestes entre els usuaris dels serveis municipals que controla, «per aconseguir un diagnòstic real sobre les necessitats i les demandes dels ciutadans i per ajustar els serveis i les maneres d'obrar en conseqüència». El pla de qualitat es troba ja en la seva segona fase, la d'anàlisi, i per ara s'han detectat disfuncions «rellevants que es resoldran a mesura que avanci l'aplicació d'aquest projecte», assegurà el regidor.

Per la seva banda, la tinenta de batlessa d'Infraestructures i Contractació, Catalina Terrassa, informà ahir que el seu departament invertirà un total de 182.300 euros en el projecte de millora de l'enllumenat públic de la zona del Rotlet-Molinar. L'actuació ja s'ha adjudicat i la seva execució serà immediata. Segons destacà Terrassa, els nous fanals que s'instal·laran són del mateix tipus «Pescador» que els existents, que són els recomanats per a les zones costaneres.

En aquest sentit, la regidora reconegué que els actuals han quedat «obsolets» i que és una feina «necessària» aquesta intervenció, la qual afectarà tots els punts de llum entre els carrers Capità Ramonell Boix i Vicari Joaquim Fuster, per una banda, i entre Heròdot i el tram de Bernat Visca que va del carrer de l'Alga al Viver, per l'altra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris