algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

Veïns de sa Indioteria denuncien que els cotxes topen contra caseva cada setmana

Es tracta d'un tram a la sortida del pont del torrent Gros, on els vehicles perden el control

70840

Un cotxe s'estavellà fa pocs dies contra el núnero 145 d'aquest camí.

J.J./G.P. Palma.
Els veïns del camí Vell de Bunyola, en el tram ubicat en les proximitats del pont del torrent Gros, estan farts que els cotxes perdin el control en aquesta zona i s'estavellin contra les cases i estan recollint firmes perquè les autoritats competents instal·lin un pas de vianants i una vorera.

Maria, una de les afectades, explicà ahir que el problema «és l'enginyeria del pont, que és defectuosa. L'asfaltatge és correcte, però les rodes dels cotxes s'aixequen i és fàcil que perdin el control». Quan això ocorre, que és pràcticament cada setmana, els vehicles xoquen contra les parets de les mateixes cases i també d'un magatzem de mobles antics. «A canostra s'han encastat tres vegades i si vas veí per veí veureu que no som una excepció», aclarí la jove, que resideix amb la seva família en aquell tram tan conflictiu.

Es tracta d'un carrer situat entre els termes de Palma i Marratxí, encara que pertany a la primera ciutat, i els residents consideren que amb «unes simples millores» el panorama canviaria dràsticament i per a bé: «Si col·locassin el pas de vianants i unes bandes al terra perquè els conductors moderassin la velocitat guanyaríem en seguretat i es podrien evitar molts accidents», comentà Miquel, un altre dels afectats.

Des de la Policia Local de Palma i la Guàrdia Civil es confirmà que es tracta d'una recta «que registra un elevat nombre d'accidents de circulació», sobretot a l'altura dels número 141, 143, 145 i 147, que es corresponen amb les cases ubicades just a la sortida del pont, en el marge dret.

Ahir mateix la casa de Can March romania amb la seva entrada destrossada per l'impacte d'un turisme descontrolat i els seus propietaris, Miquel i Antònia, es queixaren amargament que «és la mateixa cançó de casa setmana». El matrimoni declarà que «ja no sabem què fer» i advertí que la seva integritat física és en joc: «Si els accidents ocorren just quan nosaltres entram o sortim de la casa, ocorrerà una desgràcia», assenyalaren.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris