algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

El batle frenarà les obres il·legals amb la revisió de 318 expedients

L'equip de govern vol resoldre tots els casos aquesta legislatura

El batle de l'Ajuntament de Muro, Miquel Ramis (CDM), vol frenar les obres il·legals amb la revisió i resolució dels 318 expedients d'infracció urbanística que s'han obert durant les darreres legislatures al municipi.

L'equip de govern (CDM-PP) ha començat aquest tràmit arran de les queixes de l'oposició, ja que aquesta qüestió ha estat paralitzada durant els darrers anys a causa de la falta de personal per les vacants d'oficial major i d'interventor. D'aquesta manera, segons va detallar el batle Ramis, alguns dels estudis d'infracció procedeixen fins i tot de la legislatura 1995-1999, durant la qual Jaume Perelló i Onofre Plomer foren batles de Muro.

Ramis explicà ahir que «tenim molts d'expedients d'obres pendents per legalitzar, però moltes són legalitzables. El que volem, en definitiva, és que tots els murers siguin iguals en qüestió d'urbanisme i s'aturin d'una vegada les construccions no permeses». La intenció dels governants és que al final de la legislatura aquests 318 casos encara pendents quedin resolts.

En el passat ple de dijous l'equip de batlia presentà dues resolucions d'expedients d'infracció urbanística que quedaren damunt la taula perquè l'oposició en reclamà més informació. En aquest sentit, l'edil Jaume Perelló -UM, a l'oposició- afirmà que «nosaltres volem saber per què de novembre a març no s'ha fet res per posar al dia tots aquests documents».

Per la seva banda Pau Mateu Vives, regidor i portaveu del PSM, indicà ahir que «el nostre grup està d'acord amb aquestes mesures, però en tot cas és cert que a més d'aquests 318 expedientats hi ha altres obres il·legals sense cap classe d'expedient obert».

«La cosa certa és que a Muro feia falta més decisió política per obligar a complir la disciplina urbanística. Ara bé, succeeix que el tema de les infraccions urbanístiques s'ha usat de manera política», va concloure Pau Mateu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris