algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El PP firma el seu segon pacte de la legislatura per mantenir el govern

Populars, SU i UM rubriquen un acord que inclou clàusula de caducitat

El PP governa a ses Salines amb dos pactes en marxa que «són compatibles», apuntà el batle Sebastià Vidal. El primer el signà fa un any amb UM (2 edils) quan el PP encara tenia 4 regidors. Però el pas de l'expopular, Francesc Garí, al grup mixt, deixà el pacte en minoria. Davant aquesta situació, al PP no li quedà més remei que recórrer als dos regidors de Sud Unificat. Ahir, el partit del batle i els independents de la Colònia de Sant Jordi rubricaren un acord que UM només «accepta». «Nosaltres tenim un pacte amb el PP que no s'ha romput i volíem un govern en majoria, nosaltres no hem de pactar amb ningú, això sí, acceptam el pacte del PP amb SU», apuntà Antoni Caldentey (UM).

El document del pacte inclou una clàusula de caducitat que matisa que si el mes de juny de 2006 no s'han complert la majoria de compromisos, l'acord es podrà rompre. En aquest sentit, cal ressaltar que el gran beneficiat d'aquesta acord és Sud Unificat ja que ha aconseguit el compromís que el Govern executi millores d'infraestructura a la Colònia de Sant Jordi i també que la zona costanera tengui més independència administrativa a partir de l'u de gener de 2005 en què passarà a ser junta de districte. En aquest sentit i en referència a la clàusula de caducitat, el portaveu de SU, Joan Bauçà, apuntà que en la data fixada «ja es veurà si els compromisos s'estan complint o no».

Amb aquest acord, els dos regidors de SU, Bauçà i José Cruz, passaran a tenir la tercera tinença de batlia, les delegacions de transports i circulació de la Colònia de Sant Jordi i compartiran amb el PP les àrees de sanejament, neteja i manteniment.

Els projectes més destacats que el pacte preveu executar a la Colònia són la construcció i l'ampliació del Centre Cívic, un magatzem devora el camp de futbol, la construcció d'una rotonda a l'entrada i la redacció d'un projecte global d'embelliment de la zona costanera.

Pel que fa a ses Salines, s'hi ha inclòs la construcció d'un parc etnològic i la reforma de l'Església Vella. Aquests projectes els pagarà el Govern, cosa que el batle va agrair que estigui disposat a dur a terme «moltes de les accions que volem dur endavant». El secretari general del PP, José Maria Rodríguez digué : «S'obr un període de tres anys molt fructífer per ses Salines».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris