algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:

L'Ajuntament aprova el projecte bàsic i d'execució del futur institut

Nombrosos pares i mares d'alumnes es mostraren satisfets per l'acord

Després de quatre dies de tensions polítiques i frenètiques negociacions, el projecte bàsic i d'execució del futur institut d'ensenyament secundari per a Esporles va ser aprovat en el ple extraordinari d'abans d'ahir a la nit. A l'inici del ple el batle, Jaume Pou, remarcà que és d'interès de tots per dur endavant la construcció de l'Institut i es mostrà disposat a admetre les esmenes que els altres grups poguessin presentar.

El projecte s'aprovà amb els vots a favor del PAS-PSM, ja que fou admesa la seva proposta d'encarregar, una vegada contractades les obres als tècnics redactors del projecte, les modificacions necessàries i viables per resoldre la insuficiència d'aparcaments, així com una adequada adaptació de l'edifici a l'entorn.

Les possibles modificacions que es poguessin dur a terme hauran de ser aprovades per l'equip de govern i pel ple de l'Ajuntament. L'altre grup a l'oposició, el PSOE, va votar de nou en contra al·legant la falta de temps que han disposat per «estudiar amb detall un projecte de tal embergadura». Així mateix, els socialistes matisaren que el seu vot no significa que no vulguin que es construeixi l'institut.

De nou tant PSOE com PAS-PSM es mostraren molt crítics amb les formes mantingudes per l'equip de govern (PP-UM). En el transcurs del ple també s'aprovà el plec de clausules administratives per realitzar la contractació de les obres. Els qui es van mostrar satisfets amb l'acord foren els nombrosos pares i mares d'alumnes que ompliren la sala de plens alarmats davant de la possibilitat que la falta d'acord polític fes perillar la construcció d'un institut comarcal al municipi.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris