nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

El PSM pretén dur Palma a la UE


El PSM vol dur els problemes de Palma a Europa. Aquesta és la màxima de Joana Lluïsa Mascaró com a candidata al Parlament Europeu dins la coalició Pobles d'Europa, que agrupa la formació nacionalista illenca amb les principals forces anàlogues de l'Estat: Convergència i Unió, Partit Nacionalista Basc, Bloque Nacionalista Galego i Bloc Nacionalista Valencià.

El portaveu del PSM a l'Ajuntament de Palma, Pere Muñoz, acompanyà ahir Mascaró en una visita al mercat de l'Olivar per exposar que la seva formació «és l'única que inclou els problemes concrets de la ciutat» al seu programa d'actuació a la Unió Europea.

En aquest sentit, Muñoz destacà que «lliutarem a Europa per trobar una solució al segon cinturó, al perill que corre la Real amb la construcció del nou hospital de referència de Balears a Son Espases, la macroampliació prevista de l'aeroport de Son Sant Joan i l'entrada del gasoducte pel Carnatge, que consideram que no és ni de bon tros la millor opció».

Els nacionalistes tenen intenció de lluitar contra el segon cinturó, perquè «se sàpiga a l'eurocambra que aquesta macroinfraestructura innecessària que projecta el Govern balear destruirà 500.000 metres quadrats de sòl rústic». Els nacionalistes, així mateix, criticaran a Europa l'ampliació de l'aeroport, que segons denuncien «ens durà a una autèntica saturació turística i urbanística que l'Illa no pot suportar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris