cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
20°

Els aparcaments soterrats gairebé no s'utilitzen als tres mesos d'obrir

El preu a la plaça Mallorca és el doble de car que a la zona ORA

Els aparcaments soterrats de la plaça Mallorca, oberts al públic el passat 2 de febrer les tarifes del qual s'aprovaren per l'Ajuntament el dia 28 d'aquell mateix mes, gairebé no són utilitzats pels conductors per estacionar al centre d'Inca. El pàrquing soterrat disposa d'un total de 234 places per a vehicles, de les quals 177 s'han destinat a la venda per a particulars, i se n'han venut de moment al voltant d'un centenar.

A pesar d'això, les places d'aparcament per a rotació, destinades al públic en general, estan pràcticament buides. Treballadors de l'aparcament soterrat han explicat que les instal·lacions únicament han penjat el cartell de «complet» durant els matins dels dijous, quan se celebra el mercat setmanal al centre.

Una de les causes que poden haver ocasionat la poca utilització dels aparcaments de la plaça Mallorca és que les tarifes que s'apliquen (50 cèntims cada mitja hora de forma lineal) són el doble de cares que les que s'apliquen als carrers que comprenen la zona d'estacionament d'ORA.

El retard per acabar les obres del conjunt de la plaça Mallorca, la falta d'una inauguració oficial i publicitat de les instal·lacions, i el fet que es comencessin a cobrar les tarifes sense que estiguessin aprovades legalment pel ple, poden haver estat altres dels motius que han portat els conductors a no utilitzar l'aparcament.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris