nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

L'Executiva Federal del PSOE dóna «suport absolut» a la gestió d'Antich

El líder del PSIB presidirà la Comissió Mixta del Tribunal de Comptes

R.G / E.PPalma.
El secretari d'Organització del PSOE, José Blanco, manifestà ahir el «suport absolut» de l'Executiva Federal del partit a la gestió de Francesc Antich al capdavant dels socialistes de les Illes Balears.

En resposta a les preguntes dels mitjans sobre la «crisi» que afecta el PSIB, el dirigent de la seu de Ferraz va fer costat a Antich. En aquest sentit, recordà els «excel·lents» obtinguts per aquesta força política en les passades eleccions generals, en les quals va «empatar» amb el Partit Popular a les Illes, on obtingué quatre diputats.

Antich no volgué comentar ahir les declaracions del secretari d'Organització del partit, limitant-se a afirmar que «ja sabia quin era el parer de Ferraz en relació amb les meves actuacions». D'altra banda, i segons informaren fonts del grup socialista al Congrés dels Diputats, Francesc Antich presidirà finalment una Comissió a les Corts generals. Es tracta de la Comissió Mixta Permanent, formada per representants del Congrés i del Senat, per a les Relacions amb el Tribunal de Comptes.

Aquests òrgans s'encarreguen de la preparació de les qüestions que es debaten després en els plens, i en determinades ocasions substitueixen les seves funcions. Les comissions són integrades pels membres designats per la Mesa i la seva composició és proporcional a la representació de cada un dels grups parlamentaris.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris