cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

La concessionària de l'aigua demana una ampliació de la gestió del servei per 35 anys

C. MORENO. Sta Margalida.
El concessionari de l'aigua de Can Picafort, Sorea SA, ha sol·licitat a l'Ajuntament de Santa Margalida una pròrroga de la concessió per al subministrament d'aigua potable per a 35 anys més als nuclis de Can Picafort i Son Serra de Marina. L'Ajuntament posarà en mans del Consell Consultiu aquesta proposta per tal que emeti un informe que no serà vinculant.

L'any 1989 s'inicià la privatització del servei d'aigua potable per un període de 15 anys que fou prorrogat fins a cinc més. Aquesta ampliació finalitzarà l'any 2009. El concessionari Sorea justifica la pròrroga assenyalant que «l'empresa ha subscrit amb els propietaris dels pous de sa Teulada i Son Bauló una opció de compra sobre aquests pous» i afegeix «que està en condicions de poder assumir aquesta inversió sempre que el termini d'autorització d'aquesta inversió es fixi en 35 anys, prorrogant d'aquesta manera el venciment de la concessió atorgada fins l'11 de maig del 2039».

El portaveu del PSOE, Miquel Cifre, assegurà ahir que «la concessió d'aquesta pròrroga no és legal». D'aquesta manera, els socialistes de Santa Margalida tenen previst interposar un contenciós administratiu en el moment que el ple aprovi aquest acord. «Els qui governen a l'Ajuntament l'usen com una oficina de negocis al servei d'una sèrie de persones», criticà el portaveu socialista.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris