nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

L'equip de govern defensa el traçat previst per a la ronda nord

Considera que s'ajusta al creixement urbà i que no tindrà impacte

L'equip de govern d'Inca mantindrà el traçat previst per a la ronda nord en el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) a pesar de les reivindicacions de veïns, associacions i grups de l'oposició. El batle Pere Rotger i l'edil responsable d'Urbanisme, Bartomeu Seguí, defensaren ahir aquest traçat projectat des del 1987, sobretot palment perquè permetrà donar continuïtat al creixement urbà que defensa l'equip de govern. I també perquè les característiques tècniques d'aquesta via no tindran impacte ambiental, segons explicaren.

Seguí afirmà que el traçat pensat delimitarà unes zones de creixement d'entre 10 i 12 hectàrees, suficients segons el seu parer. En opinió seva, si la via s'allunyàs més es crearia «una terra de ningú».

Sobre la preocupació dels veïns de les barriades més pròximes a la futura ronda pels possibles problemes de renou i de perills, el titular d'Urbanisme assegurà que només serà d'un carril en cada sentit amb una amplada màxima de 25 metres. «Hi haurà un vial de servei que tancarà les zones residencials i un passeig per a vianants enmig i d'uns sis metres», explicà.

Per la seva banda, Rotger criticà que els grups del PSOE i el PSM s'hagin adherit a les reivindicacions de la plataforma Ronda Nord. «És una incoherència que demanin a Inca allò que critiquen a Palma sobre el segon cinturó. Si la desplaçàssim el traçat més lluny del nucli urbà hi hauria més creixement urbanístic i es generaria més destrucció del territori», considerà Rotger.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris