algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Joves Empresaris vol introduir a les escoles l'esperit emprenedor

Per això, importaran una experiència pilot desenvolupada a Astúries

La Confederació de Joves Empresaris -Aje- vol promoure l'esperit emprenedor dels escolars. Per això, l'associació s'ha proposat traslladar a les Balears l'experiència pilot desenvolupada a Astúries, Aprendre a emprendre, per tal de fomentar les vocacions empresarials a les escoles de secundària de la nostra comunitat.

El president d'Aje, Pau Collado, explicà que «vivim en una societat poc arriscada i escassament emprenedora, amb una por tremenda al fracàs. A tot això, cal afegir que el sistema educatiu actual atorga poc marge a la creativitat i, per tant, no afavoreix el foment d'una cultura emprenedora».

Per aquest motiu, l'empresari mallorquí i màxim representant de Joves Empresaris a tot l'Estat s'ha proposat importar a les Illes una experiència educativa desenvolupada des de la ciutat tecnològia de Valnalón a la comunitat asturiana.

Malgrat que els contactes s'iniciaren amb l'anterior Administració, Collado confià poder comptar amb el suport del Ministeri d'Educació i la direcció general de Pimes, a més de la Conselleria d'Educació, a la qual presentà el projecte el mes de desembre passat. El president d'Aje destacà del projecte que «suposarà que l'al·lot sigui conscient de la seva capacitat emprenedora i, alhora, incorpori una nova visió de l'empresa. En definitiva, que perdi la por d'arriscar-se». Collado anuncià que «esperam poder començar les primeres activitats en el curs 2005-2006».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris