nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Munar afirma que no es tornarà a presentar a la Batlia després de 25 anys

L'Ajuntament celebrà l'aniversari de la constitució del primer Consistori de la democràcia

90280

Munar estigué acompanyada en els actes per membres del Consell i d'Unió Mallorquina.

L'Ajuntament de Costitx celebrà ahir el 25è aniversari de la constitució del primer Consistori de l'etapa democràtica. En els actes que s'organitzaren destacà el record a totes les persones que han treballat durant aquest temps a l'Ajuntament i especialment a la tasca realitzada per Maria Antònia Munar, que des del 19 d'abril de 1979 i durant tot aquest temps ha estat la batlessa del municipi. Munar és l'única política de Balears que ha ocupat el càrrec de la Batlia durant tota l'etapa democràtica i en el seu moment fou l'única dona i la persona més jove elegida per estar al capdavant d'un ajuntament.

Precisament ahir Maria Antònia Munar afirmà que té la intenció de no tornar-se a presentar al càrrec a les pròximes eleccions municipals. «En política no es poden dir les coses amb total seguretat a llarg termini, però crec que serà el moment de donar pas a gent jove i preparada, i fer-ho després d'haver rebut la confiança de la majoria absoluta del poble sis vegades consecutives», explica la batlessa de Costitx, que es mostrà especialment satisfeta «de no haver perdut aquesta confiança ni després de moments difícils com ara amb el tema de l'autovia, i a les eleccions generals Costitx és l'únic municipi on ha vençut Unió Mallorquina».

Els actes de commemoració començaren amb la celebració d'una missa a l'església. Després de l'ofici religiós Maria Antònia Munar entregà plaques i medalles commemoratives a totes les persones que han format part dels diferents governs de l'Ajuntament de Costitx durant aquests 25 anys de democràcia. Després d'això, Maria Antònia Munar realitzà un discurs en el qual repassà la tasca realitzada a l'Ajuntament durant aquests 25 anys i les millores aconseguides a la vida quotidiana del municipi.

La batlessa agraí el treball de totes les persones que han format part de l'Ajuntament i s'emocionà especialment quan recordà el suport rebut per part de la seva mare, el seu marit, a qui també va entregar una medalla per haver estat regidor de l'Ajuntament, i el seu fill. «Entenc que no fou fàcil fer costat a una dona jove que volia ser batlessa», digué.

Després dels actes a l'església, que acabaren amb la interpretació de «La Balanguera» a càrrec dels «Ministrils» del Consell, la comitiva es desplaçà a la Casa de Cultura, on s'oferí un aperitiu. A la jornada de commemoració a Costitx assistiren els consellers executius que integren l'equip de Munar al Consell de Mallorca i càrrecs d'Unió Mallorquina.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris