algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

L'Ajuntament demana que la línia de tren es reobri en una setmana

També sol·licita que els doblers de l'autovia vagin a carreteres rurals

A partir d'unes mocions presentades pels grups de l'oposició (Sineuers Independents i PSOE) al ple extraordinari, l'equip de govern, integrat per UM i PP, consensuà ahir amb aquests grups dues sol·licituds al Govern sobre la reobertura de la línia de tren entre Inca i Sineu i la retirada definitiva del projecte d'autovia Inca-Manacor. Respecte a la línia de tren entre Inca i Manacor, tots els grups acordaren sol·licitar a la Conselleria d'Obres Públiques que realitzi les gestions necessàries per reobrir la línia de tren des d'Inca fins a Sineu abans del pròxim diumenge, quan se celebrarà la fira del poble. «El tram entre Inca i Sineu reuneix les condicions perquè s'obri aviat», va admetre el tinent de batle Josep Oliver Rebassa (PP).

Pel que fa a l'autovia entre Inca i Manacor, el ple aprovà per unanimitat demanar la retirada definitiva del projecte tant del Pla Director Sectorial de Carreteres com del Conveni de Carreteres signat entre el Govern balear i el central. Els grups proposaren que els doblers prevists per fer aquesta autovia es destinin ara a la millora de carreteres i camins rurals dels municipis més afectats pel projecte.

Sineuers Independents presentà ahir la seva moció en to irònic per equiparar el sineuer a la resta de modalitats lingüístiques de les Balears. Ells mateixos votaren en contra de la moció «perquè l'hem presentada només per deixar en evidència les mesures lingüístiques del Govern», digué Joan Munar (SI). UM i PP hi votaren en contra i es queixaren del to de la moció, mentre que el PSOE se'n va abstenir.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris