nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
20°

Les obres de construcció del nou institut començaran el mes de juny

La Sala aprovarà en el ple les bases per adjudicar el projecte

Un pic esmenades les deficiències tècniques del projecte de l'institut de Porreres i passada la revisió dels tècnics de la Conselleria d'Educació i Cultura, l'Ajuntament aprovarà en el ple de dilluns el plec de condicions del concurs per adjudicar-ne les obres.

La intenció de l'equip de govern (UM-PSM) és adjudicar l'actuació a mitjan maig i que puguin començar a principis del proper mes de juny. D'aquesta manera, i si es compleixen les previsions -el termini d'execució és d'un any- , les obres podran acabar el juny del 2005 per poder estrenar l'institut en el curs 2005-2006.

El batle de Porreres, Joan Sastre (UM), explicà que «si s'adjudiquen el proper mes de juny tindrem un marge de tres mesos -entre juny i setembre del 2005- per si hi ha cap imprevist que allargui l'execució del projecte més de un any».

Sastre celebrà que finalment es pugui adjudicar la intervenció després de diversos entrebancs que l'han retardat. També manifestà que «esper que optin a la construcció empreses solvents i sòlides que ens facin una bona obra».

L'institut de Porreres, impulsat per Damià Pons quan era conseller del Pacte, té un cost total de 2.868.000 euros. En principi el centre s'havia d'estrenar el curs 2004-2005, però les deficiències detectades en el projecte inicial l'han retardat. El centre suposarà una millora molt important per a Porreres i per a pobles veïns.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris