nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

El PSIB proposa l'exsenador Ramon Socias com a delegat del Govern a les Illes Balears

El Consell de Ministres ha d'aprovar el nomenament


El PSIB-PSOE ha proposat el nom de Ramon Socias per ocupar la Delegació del Govern espanyol a les Illes Balears. En una reunió mantinguda ahir amb el ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla, i el secretari d'organització del PSOE federal, José Blanco, el secretari general del PSIB, Francesc Antich, manifestà l'interès que sigui l'exbatle de Sóller qui es faci càrrec de la màxima representació de l'Executiu central a l'arxipèlag.

La designació de Socias es podria fer oficial avui mateix en el decurs del Consell de Ministres que ha de tenir lloc a Madrid. Curiosament Ramon Socias, igual que Antich, va néixer a Caracas (Veneçuela), al 1960. És llicenciat en Medicina i especialitzat en Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. També és diplomat en Gestió Sanitària.

Milita en el PSIB des de 1985, partit en el qual ha ocupat la secretaria de Particiació Ciutadana (1994-1997) i de Benestar Social (1997-2000). Des de 1996 al 1998 va ser batle de Sóller. Al juny de 1999 va entrar a formar part del Senat, en substitució d'Antoni Garcías quan aquest abandonà la cambra alta per ocupar-se de la Conselleria de Presidència al Govern del Pacte de Progrés. A l'any 2000 va formar part de la candidatura del PSIB al Senat, aconseguint renovar l'acta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris