nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

De Santos afirma que el palau de Congressos es podria fer vora Gesa

Assegura que «només és una possibilitat, però anam pel bon camí»


El tinent de batle d'Urbanisme i Coordinació municipal, Rodrigo de Santos, confirmà ahir que existeix un «principi d'acord» amb els propietaris dels solars que es troben ubicats al costat de Gesa, a Palma per ubicar-hi el futur palau de Congressos de la ciutat. No obstant això, De Santos especificà que encara és només «una possibilitat, però les converses van pel bon camí».

Des de l'Ajuntament de Palma s'assenyalà que, malgrat la satisfacció que aquest acostament ha provocat, encara s'ha d'aconseguir comptar amb el consens dels veïns del Polígon de Llevant, i que en conseqüència no hi ha res encara que es pugui donar per decidit.

De Santos defensà la seva actuació afirmant que està duent a terme «el màxim esforç» per trobar «la millor ubicació possible», i que el que es pretén de bon principi és que al lloc escollit per a la construcció d'aquesta nova infraestructura, que de cada dia sembla més pròxima a la façana marítima de Palma, sigui executable des del dia següent a la seva elecció el pla d'urbanització.

En aquest sentit, el regidor recordà que a més dels veïns, serà necessari comptar amb les conselleries de Comerç i Turisme per a la decisió final, i que de tota manera es trobava en disposició de qualificar de «definitiva» la resolució de Cort de no ubicar la nova infraestructura al Polígon de Llevant.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris