cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
22°

Zubizarreta defensa la figura de l'«equip» a la cultura d'empresa

L'exporter de futbol obrí ahir les jornades d'emprenedors a Palma

L'exporter de la selecció espanyola de futbol i actual director general esportiu de l'Athletic de Bilbao, Andoni Zubizarreta, defensà ahir a Palma la figura de l'«equip» com a base d'una bona cultura empresarial. Zubizarreta explicà que tota iniciativa necessita d'unes «referències que ens permetin detectar les nostres deficiències». Per això, com en el futbol, «el treball en equip, l'excepcionalitat i la integració son valors molt importants».

El mític porter dedreamteam i soci de l'empresa Makeateam, dedicada a la difusió de les tècniques modernes sobre gestió de recursos humans, fou l'encarregat d'obrir el segon Fòrum d'Ocupació i Emprenedors que organitza l'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Feina (Imfof) de l'Ajuntament de Palma. Davant un auditori de joves empresaris i emprenedors, l'esportista basc assenyalà que «la cultura d'empresa es basa en l'organització d'un bom equip» i afegí que «per saber guanyar, abans s'ha de ser ben conscient del risc de perdre».

Avui finalitza el segon Fòrum que, durant dos dies, ha congregat 60 empreses a la mostra que se celebra al passeig del Born i, al mateix temps, ha desenvolupat una sèrie d'actes paral·lels, com conferències i taules redones. Avui, a la Cambra de Comerç se celebrarà una jornada sobre les possibilitats empresarials i de feina del sector nàutic a la nostra ciutat.

Govern balear, Consell de Mallorca, UIB, Sa Nostra, Isba, Cambra de Comerç, Joves Empresaris i Finestreta Única donen suport a una iniciativa que el 2003 ajudà a crear 800 llocs de feina a Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris