lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
18°

Un competidor de Pol no pogué fer el curs de direcció d'Emergències

També disputava la plaça a un exdirector general de Medi Ambient

Un funcionari que disputava la plaça de cap del servei d'Ordenació d'Emergències a Joan Pol, director general d'aquesta àrea, no fou admès al curs de direcció d'Emergències que organitzà la Conselleria d'Interior, segons informa Comissions Obreres.

Aquest curs, com ha avançat Diari de Balears, era requisit sine qua non per poder optar a la plaça en qüestió. El funcionari ha iniciat accions davant el jutjat contenciós administratiu. El mateix funcionari també disputava la plaça de cap del servei de coordenació d'Emergències a Santiago Sainz de los Terreros, exdirector general de Medi Ambient durant el primer mandat de Jaume Matas.

Curiosament, segons sembla, a pesar de no reunir el requisit del curs de direcció d'Emergències, aquest funcionari pogué participar en el concurs en què s'adjudicaren les places esmentades. Diari de Balears avançà diumenge que Joan Pol participà en les reunions de la Mesa General de Negociació que creà la plaça i en dissenyà els criteris per a l'adjudicació.

Curiosament, el mateix dia (09-X-03) que s'introduí el requisit del curs de direcció d'Emergències fou el dia que, segons la informació facilitada per Interior, es convocà aquest curs. La Conselleria d'Interior nega qualsevol relació entre el concurs per adjudicar places i aquest curs de direcció d'Emergències.

Així mateix, segons ha informat el sindicat Comissions Obreres en el seu butlletí, «com a mínim set alts càrrecs -entre directors generals i secretaris generals- han participat en el concurs» convocat per la Conselleria de Funció Pública i Interior. La major part d'aquestes persones ha obtingut la plaça.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris