nubes rotas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Un jove, en coma per prendre coca adulterada comprada a Son Banya

Havia escapat del Pinaret i roman ingressat a l'UCI de Son Llàtzer

El menor que entrà diumenge en estat de coma a causa d'una sobredosi, notícia de la qual s'informava en l'edició d'ahir, havia comprat cocaïna al poblat de Son Banya. Dimecres de la setmana passada el menor ingressà a l'Hospital de Son Llàtzer de Palma i ahir seguia a l'UCI, encara que el seu estat havia millorat i el pronòstic era reservat.

Agustí Buades, gerent de la fundació s'Estel, que coordina tots els centres d'acolliment de menors del Govern balear, explicà ahir a aquest diari l'ocorregut. L'adolescent, de 17 anys d'edat, estava ingressat al centre de menors de Es Pinaret i s'escapà dilluns de la setmana passada.

Dos dies després, dimecres al matí, la Policia rebé una telefonada d'un altre adolescent, que es trobava en una casa abandonada en companyia del jove que s'havia escapat. El primer indicà que el seu amic es trobava molt greu. D'immediat es mobilitzà una ambulància, que assistí d'urgència l'al·lot a la casa abandonada i el traslladà posteriorment fins a l'Hospital de Son Llàtzer.

Mentre estava estès de cap per amunt, a la casa abandonada que compartia amb el seu amic, el menor s'empassà part dels seus vòmits, fet que va provocar que patís una pneumònia, a la vegada que complicà el seu estat mèdic.

De la investigació efectuada s'ha sabut que després d'escapar-se d'Es Pinaret el menor acudí al poblat de Son Banya, on comprà una o diverses dosis de cocaïna. Després es dirigí cap a la casa abandonada, on consumí la droga que havia adquirit, i que estava excessivament adulterada. Fou aleshores quan el jove entrà en estat de coma. Ahir el menor seguia amb respiració assistida i vigilància policial.

L'adolescent pertany a una família desestructurada, el pare de la qual resideix a Mallorca, mentre que la mare a la Península. Aquesta es desplaçà a Palma quan fou informada per les autoritats del que havia ocorregut amb el seu fill.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris