cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Un tren humà al pont de Son Sureda reivindica el ferrocarril

Devers 40 veïns participaren en la fotografia per a l'exposició de Tarek

Devers 40 veïns del terme municipal de Sant Llorenç reivindicaren ahir, una vegada més, el retorn del ferrocarril a la localitat. L'objectiu era fer un tren humà damunt el pont de Son Sureda i que el fotògraf Tarek Serraj captàs el moment per deixar-ne un testimoni. La fotografia s'integrarà en l'àmplia exposició que, amb el títoVolem arribar, reclama l'ampliació de la xarxa ferroviària a través de fotografies multitudinàries obtingudes en diferents indrets de la comarca relacionats amb el tren.

Cap a migdia els participants en la mobilització es congregaren a les estacions de Sant Llorenç i de Son Carrió i enfilaren el camí de les vies per arribar al pont ubicat entre ambdós punts de partida. Infants i grans s'ho passaren d'allò més bé. Va ser una petita excursió, això sí amb els petits inconvenients que trobaren per travessar la via els més joves, ja que era plena de vegetació. El batle de Sant Llorenç i altres edils del Consistori no es volgueren perdre aquesta caminada per la línia fèrria.

Els veïns es convertiren en models i a les ordres del fotògraf s'anaren situant al pont per construir el tren humà. La fotografia es podrà veure a les festes patronals de Son Carrió del 5 al 9 de maig a la sala que hi ha damunt la unitat sanitària, al costat de la resta d'imatges que integren l'exposició.

Aquesta mostra, que Tarek pensa continuar ampliant, es va inaugurar a Manacor i a partir de demà es podrà veure al Teatre Municipal d'Artà a partir de les 20 hores. Tot seguit, el grup Aquatreveus oferirà un concert i amb el seu cant també reivindicarà la tornada del tren.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris