nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
29°

Els Independents denuncien que SFM ha fet un pont sense permís d'obra

Pol diu que la infraestructura no s'adapta a les Normes Subsidiàries

C.MORENO. Binissalem.
Els Independents de Binissalem han denunciat a Diari de Balears que Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), empresa pública adscrita a la Conselleria d'Obres Públiques del Govern balear, ha construït un pont elevat a la via del tren sense sol·licitar el permís d'obra necessari a l'Ajuntament de Binissalem.

Així, l'únic regidor dels Independents, Pere Pol, critica també l'actitud de l'equip de govern socialista, que no ha reclamat a SFM que sol·liciti els permisos necessaris. Pol argumenta la seva crítica assenyalant que «les infraestructures ferroviàries no tenen cap pla director sectorial, per la qual cosa s'han de regir per les Normes Subsidiàries del municipi».

Segons els Independents, el fet que SFM no hagi demanat el permís d'obra fa que aquest projecte no s'adapti a les Normes Subsidiàries de Binissalem. «Si miràssim el planejament veuríem que aquest pont no es pot construir perquè ha modificat el traçat d'un camí del poble. Aquest nou vial que s'ha obert no està planificat a les normes».

Així mateix, Pol s'ha volgut fer ressò de les queixes d'alguns veïns de la zona que critiquen l'impacte paisatgístic que provoca aquesta nova construcció. En aquest sentit, exposà que «l'impacte visual és molt gran i dificulta a la gent gran que es desplaci per damunt el pont amb bicicleta o motoret».

Per la seva part, el portaveu de l'equip de govern, Josep Maria Pons, explicà ahir que «entre Conselleria i Ajuntament, i tenint en compte les característiques d'aquesta infraestructura, no fa falta que Serveis Ferroviaris demani llicència d'obra». Així mateix, el regidor Pons indicà que, abans de l'inici dels treballs, el projecte va estar a exposició pública.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris