cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

L'Ajuntament cerca un nou lloc per ubicar una torre de telefonia mòbil

Paralitza les obres al poliesportiu davant la polèmica sorgida al poble

ELENA DÀVILA.Lloret.
L'Ajuntament de Lloret cerca una nova ubicació per instal·lar una torre de telefonia mòbil, davant la polèmica sorgida entre els veïns per la intenció d'ubicar-la inicialment en el poliesportiu de sa Comuna. Segons el tinent de batle, Antoni Bennàssar, «hem encarregat diversos informes als tècnics i estam esperant la seva resposta per prendre una decisió».

Encara que no s'ha descartat la seva construcció en la zona esportiva, Bennàssar assegura «que la intenció de l'equip de govern és cercar un nou emplaçament».

La polèmica va sorgir fa uns dies quan un grup de veïns va manifestar a l'Ajuntament el seu malestar per la intenció de situar la torre en aquest lloc. Aquests veïns consideren que no és el més adequat per col·locar-hi una torre de 30 metres, equivalent a l'altura d'un edifici d'11 plantes o 11 canastes de bàsquet».

Els veïns han iniciat una recollida de signatures contra aquest emplaçament. Malgrat les explicacions de la Sala que reconeix que encara no disposa dels permisos del Consell de Mallorca per a la instal·lació de la torre, el col·lectiu de veïns assegura que està preocupat pel fet que des de l'equip de govern estiguin intentant despistar» la població i «qualsevol dia aixecarem la torre en el poliesportiu i entre que es presenta una denúncia i es resol ja hauran arribat els permisos del Consell».

En aquest sentit, asseguren que «la Sala ja té el contracte signat amb una de les companyies de telefonia i encara que el batle ens ha dit que està obert a suggeriments per tal de canviar la ubicació de l'antena, avui mateix (per ahir) continuen descarregant material al costat del poliesportiu i ja han col·locat la base de l'estructura de l'antena al costat de les pistes de futbol i tennis».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris