nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Quely construeix una nova planta de producció a la província de Terol

La fàbrica subministrarà part de la demanda del mercat peninsular

La fàbrica de galetes Quely obrirà una planta productora a Montreal del Campo, a la província de Terol. Així ho ha confirmat el director general de l'emblemàtica empresa d'Inca, Jaume Domènech, que assegura que «la construcció d'aquesta fàbrica fora de l'Illa és la resposta al creixement que ve experimentant l'empresa, tant a la Península com a les Illes Balears, on en aquest darrer any hem tingut un augment de producció al voltant d'un 12 per cent».

La nova fàbrica de Montreal del Campo produirà dos dels productes que comercialitza l'empresa Quely, els picos i els picolines, que són dos dels productes que més acceptació tenen a la Península. La nova planta no impedirà que la fàbrica d'Inca continuï amb la seva producció anual de 3.200.000 quilògrams per poder atendre tota la demanda que existeix en el mercat de productes Quely.

Està previst que la nova planta productora comenci a funcionar en un termini màxim d'un any i mig, i comptarà amb la tecnologia més avançada. La capacitat màxima de producció serà de set milions de quilògrams a l'any, encara que de moment les previsions de producció són d'un milió anuals.

Uns 15 treballadors formaran la plantilla, ja que les noves instal·lacions només disposaran de personal de producció. La direcció gerència i administració dependran directament de les oficines d'Inca.

D'aquesta manera, Quely invertirà en les seves noves instal·lacions un total de 3,5 milions d'euros i això suposa un ambiciós projecte que preveu una major expansió d'aquest producte tradicional de Mallorca que ja s'ha consolidat a la major part de l'Estat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris