cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

Experts analitzaran a Palma les patologies mentals en les dones

Les sessions tindran lloc cada dimecres fins al pròxim 12 de maig

C.R./EFE.Palma.
Més de 25 professionals es reuniran a Palma a les I Jornades Científiques sobre la Salut Mental i Dona, una iniciativa que se celebra per primera vedaga a les Balears, on aprofundiran en les diferents patologies que provoquen les diferents simptomatologies que tenen a veure amb la salut mental de la dona a la societat actual i el seu tractament.

Aquestes jornades tindran lloc cada dimecres des d'avui i fins el proper 12 de maig a Can Domenge i han estat organitzades per la Societat Científica Mèdica (Cimebal) i l'Institut Balear de la Dona.

L'objectiu d'aquestes jornades, segons explicà el representant de Cimebal, Miguel Lázaro, no es només informar els assistents sobre les causes i conseqüències de les diverses malalties que s'analitzaran a les sessions, sinó també proporcionar de manera operativa d'«estratègies i respostes» per al seu tractament.

Durant aquestes jornades els diferents professionals assistents podran adquirir informació sobre els circuits assistencials als quals poden recórrer per rebre ajut i assessorament en cada cas. Durant els cinc dies que tindran lloc les xerrades, el responsable de Cimebal destacà que es tractaran aspectes com la depressió, els transtorns alimentaris, qüestions que segons l'expert afecten més les dones que els homes.

La directora de l'Institut Balear de la Dona, destacà l'èxit d'acceptació d'aquestes jornades que ja han rebut més de 400 inscripcions. El contingut de les jornades es recollirà en un llibre amb adreces d'utilitat per a cada cas.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris