algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
25°

El mercat dominical podria deixar la plaça els mesos de més calor

Tomeu Cifre vol traslladar-lo a via Argentina entre juny i setembre

El tinent de batle de l'Ajuntament de Pollença, Tomeu Cifre (PP), estudia traslladar el mercat dominical de la plaça de Pollença a l'entrada del poble durant els quatre mesos de més calor, entre juny i setembre.

El tinent de batlia, Tomeu Cifre (PP), va confirmar la notícia aquesta mateixa setmana i encara que el batle, Joan Cerdà (UM-UNPI), sempre s'ha oposat al trasllat, Cifre va indicar que entre les mesures de remodelació del mercat es planteja, a petició dels usuaris, la possibilitat de reduir el nombre de llocs a la plaça durant els mesos de calor donant un major protagonisme a les terrasses dels bars. Així, la major part de les parades se situarien en la via d'Argentina entre els mesos de juny i setembre.

Segons el tinent de batle de l'Ajuntament de Pollença, si finalment s'executa aquesta proposta romandrien a la plaça durant els mesos de més calor només els llocs que comercialitzin productes artesanals mentre que la resta es traslladarien a la citada via d'Argentina.

«De forma excepcional coincidint amb esdeveniments com la Patrona, el mercat dominical ja es traslladava a la via Argentina», va explicar Tomeu Cifre, que assegura que en aquest carrer «hi ha millors accessos i més ombra». El tinent de batle va indicar que amb el trasllat de la majoria de les parades «la gent aprofitaria més les terrasses dels bars de la plaça».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris