nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Els sindicats preveuen una contractació rècord a hoteleria i restauració

Balears registrarà un nou rècord de contractació laboral durant els mesos de punta d'estiu al sector hoteler a base de feines eventuals i precàries, segons preveuen els secretaris generals de les federacions d'hoteleria i turisme dels sindicats CCOO i UGT, Rafel Borràs i Antonio Copete.

Rafel Borràs indicà que la majoria de fixos discontinus estan sent cridats en aquests moments per a la seva incorporació als hotels, majoritàriament oberts o a punt d'obrir, encara que destacà que els treballadors temen que alguns establiments tanquin de nou una vegada acabada la Setmana Santa davant de la caiguda prevista d'ocupació.

El responsable de Turisme de CCOO afirmà que en la pròxima temporada alta es reproduirà la tendència de creixement de la contractació temporal i precària registrada els últims anys al sector d'allotjament turístic.

El responsable de Turisme d'UGT afirmà que els rècords d'afiliació en la Seguretat Social no són una bona notícia de per si, ja que assegurà que les feines creades no tenen cap component d'estabilitat ni formació.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris