cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
16°

La Sala realitzarà una reforma integral de l'antic poliesportiu

C.M. Muro.
L'Ajuntament de Búger començarà aquest estiu una reforma integral de l'antic poliesportiu per adaptar-lo a la nova normativa i per modernitzar les instal·lacions, que amb el pas dels anys s'han anat deteriorant. L'actual equip de govern (UM-PSM) ha aparcat la reforma de la casa consistorial, considerant que aquest altre projecte és més prioritari.

Així, segons ha avançat a Diari de Balears el batle de Búger, Manuel Patiño (UM), aviat sortirà a concurs l'adjudicació d'aquesta obra, que disposa d'una subvenció plurianual durant tres anys de 330.000 euros del Consell Insular de Mallorca. El cost total puja aproximadament a 412.000 euros.

Una de les intervencions més urgents que es duran a terme és la remodelació de la piscina, que s'adaptarà a la legislació nova amb la instal·lació d'unes rajoles noves. Així mateix, se n'ampliaran els banys i el bar i es construiran uns vestidors nous que seran emprats pels equips de futbol.

El primer edil explicà la setmana passada que «la millora de la piscina és una part indispensable d'aquest pla, ja que la Conselleria de Salut no ens permetrà obrir-la si no hi duim a terme un seguit de modificacions urgents com ara la reposició de rajoles; aquest estiu podrem obrir si demostram que ja disposam d'aquest projecte».

Entre les millores, destaca que les instal·lacions esportives tindran un tancat i també accessos per a minusvàlids.

Segons les previsions manejades per l'equip de govern de Búger, l'obra tindrà una durada d'un any o d'un any i mig.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris