nubes rotas
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
17°

El PSOE exigeix que Delgado declari les empreses que ha assessorat

La relació del batle amb l'empresa del parc «és tèrbola», segons Manchado


Antoni Manchado, portaveu socialista a l'Ajuntament de Calvià, denuncià ahir en roda de premsa la vinculació professional del batle de la localitat, Carlos Delgado, amb l'empresa promotora danesa del parc temàtic que vol establir-se al municipi, quan ja era càrrec electe.

El PSOE, segons exposà Manchado, ja va demanar en un ple que el batle Delgado declaràs una llista completa de les empreses que havia representat, per saber si ara realitzen negocis a Calvià o tenen alguna relació actualment amb l'Ajuntament.

«Llavors va ser un prec, ara ho exigim», i també demanà al primera vara «quins altres clients ha tingut abans el senyor Delgado que ara tenen relació amb Calvià? El batle mai no contesta, però en aquesta ocasió volem que es faci públic». Amb tot el que s'ha publicat sobre aquest tema, Manchado considera la situació com «tèrbola» i «amb ombres». «En el seu dia, Delgado digué que no va cobrar res i això crea més dubtes».

D'altra banda, referent a allò afirmat per Delgado i el seu soci d'UM, Isidre Cañellas, que el parc només es faria en terra urbanitzable programat, el portaveu socialista afirmà que encara que el projecte es redueixi a la meitat «a Calvià no hi ha tant de terreny perquè l'equip de govern socialista ho va desclassificar».

Finalment, el socialista lamentà que no s'hagi consultat el seu grup un projecte de tanta envergadura. «No ens posicionam sobre el parc temàtic, perquè no coneixem el projecte». En tot cas, «estam d'acord que no es faci en terra rústic».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris