cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Gran èxit de la Fira d'Ovi i Cabrum, celebrada el Diumenge de Rams


Com ja és tradicional, Calvià celebrà el Diumenge de Rams amb la Fira d'Oví i Cabrum. Al voltant de 6.500 persones, segons fonts municipals, visitaren el municipi en un dia esplèndid. El bon temps garantí l'èxit d'aquesta edició de la fira. Calvià va tenir la presència del director general de Desenvolupament Rural, Joan Morell, que recorregué la Fira acompanyat pel batle popular Carlos Delgado i pels tinents de batle Bartomeu Bonafè, Isidre Cañellas i Joan Thomàs.

Entre els actes organitzats destacà l'exhibició de Fermín Ainzue, que va realitzar una demostració de les seves tècniques per ensinistrar cans pastors amb ovelles i amb oques. Aquesta exhibició atregué un nombrós públic.

Més tard, tingué lloc el lliurament dels premis del Concurs Morfològic d'Ovella de Raça Mallorquina. La distinció corresponent al millor mascle local va correspondre a la finca de Can Trujillo. Així mateix, el primer premi relatiu al millor mascle de la fira va anar de cap a Son Mayol, de Marratxí.

El primer guardó de millor ovella mallorquina fou per a la finca Es Bosc Vell, de Petra; el segon, per a sa Vinya de Calvià i el tercer, per a Son Vich Nou, també de Calvià. Per segon any consecutiu, l'Ajuntament organitzà una subhasta de 150 ovelles.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris