tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

Inaugurat el centre de dia set anys després de la construcció de l'edifici

En principi va ser construït per ubicar una residència de gent gran

ELENA DÀVILA.Consell.
La consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig i el batle de Consell, Antoni Amengual -IdeCU- inauguraren ahir el nou centre de dia per a gent gran Francesca Homar i Pascual, amb capacitat per a 20 persones, set anys després d'haver acabat la construcció de l'edifici. Situat al carrer del Roser, devora l'escola infantil municipal, l'immoble s'ha sotmès durant els darreres mesos a un procés d'adequació i neteja ja que, des de la seva edificació l'any 1997, romania tancat.

Segons va explicar el regidor de Serveis Socials, Bartomeu Nadal (UM) «de tot d'una l'edifici es va construir per situar-hi una residència. No obstant això, atès que només hi ha vuit habitacions es va descartar la idea i durant aquests set anys ha estat tancat, fins que el nou equip de govern reprèn la primera idea, i així hem decidit reorientar-lo com a centre de dia».

En aquest sentit, Nadal va destacar que ja hi ha inscrites nou persones, set de Consell i dues de procedents d'altres municipis, que avui mateix podran beneficiar-se dels serveis del centre de dia. Durant els pròxims mesos esperen que la xifra vagi augmentant fins a completar la capacitat del centre. D'aquesta manera, Nadal va voler deixar clar que «hi tindrà prioritat la gent gran de Consell».

El nou servei serà gestionat per la Creu Roja i dirigit per l'assistent social de Serveis Socials de l'Ajuntament de Consell, Miriam Rodríguez. El cost del primer any serà de 120.000 euros.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris