tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

Zaplana: «Al PSOE li costa més digerir la victòria que a nosaltres la derrota»

El portaveu popular parlà a Son Servera del resultat de les eleccions

C.V/A.B.Son Servera.
«Al PSOE li costa més digerir la victòria que a nosaltres la derrota. Hem perdut les eleccions i ho acceptam amb un comportament digne. Alguns creuen que hem de cercar excuses. Treballarem des de l'oposició i la nostra tasca serà responsable i ferma. No tenim mala consciència. Però hi ha algú que no està amb la consciència tranquil·la». Així es pronunciava el portaveu popular en el Congrés, Eduardo Zaplana, abans de les tertúlies que organitza el complex s'Era de Pula i a la qual hi assistiren personalitats del món polític i empresarial.

Zaplana va fer referència també a la col·locació d'un artefacte explosiu ahir, desactivat per les forces de seguretat. «S'ha demostrat que el Govern treballa fins el darrer dia i estic satisfet de l'èxit del Ministeri d'Interior. Tenim una policia excepcional i una Guàrdia Civil excepcional perquè han demostrat una eficàcia molt important contra el terrorisme. La banda terrorista ETA està més debilitada que mai». Sobre possibles autories d'aquesta amenaça va concloure: «no faig valoracions sobre autories. Qualsevol tipus de terrorisme és condemnable amb independència del seu origen. Tots són iguals de repugnats».

També va manifestar que en el seu moment «se'ns va exigir de manera immediata donar a conèixer l'autoria dels atemptats de Madrid. I férem el que en aquell moment era correcte». El portaveu popular també va fer referència a l'expresident Francesc Antich i al pacte «contra el PP» signat a Madrid que els ha deixat fora a només tres escons de la majoria absoluta. «Ha quedat demostrat el nou tarannà dels socialistes. No respecten les maneres més elementals. Avui al matí -per ahir- han fet un exercici propi de trilers i han demostrat ser molt travats. Els ha anat malament».

Zaplana va comparar aquest acord del PSOE amb les forces minoritàries envers el pacte balear. «Després de 4 anys, els ciutadans han demanat el canvi i això no és habitual. Antich va optar per no dur-se bé amb Madrid i les eleccions li passaren factura».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris