nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

El PSM vol millorar amb el consens de polítics i ciutadans la Comuna

Proposen que s'estudiï la rehabilitació del camp de futbol en desús

El grup del PSM de Costitx proposarà al proper ple municipal una sèrie de propostes per recuperar l'espai de la Comuna amb el consens dels distints col·lectius del poble, els grups polítics i els ciutadans en general. Els nacionalistes demanen que es decideixi entre la rehabilitació, adequació i millora de la pista esportiva i del camp de futbol o la supressió d'aquestes dues instal·lacions esportives per tal de restituir els dos espais al seu estat original.

D'altra banda, sol·liciten que «l'Ajuntament creï les condicions necessàries amb ajudes supramunicipals perquè la Comuna esdevengui un espai adequat per al lleure, l'excursionisme i que es converteixi en un lloc de trobada dels costitxers un pic a l'any».

En els primers anys de la democràcia l'Ajuntament va construir una pista poliesportiva i un camp de futbol a la Comuna de Costitx i en aquests moments les instal·lacions no disposen dels serveis mínims, com aigua, i estan infrautilitzades. De fet, ahir es podia comprovar com al camp de futbol les ovelles campaven i l'herba ha crescut tant que és impossible jugar a futbol.

Segons el regidor del PSM, Antoni Gomila, el fet que aquestes instal·lacions estiguin allunyades del poble ha fet que els costitxers no les utilitzin per practicar-hi esport. En la moció que el PSM presentarà a l'Ajuntament es demana que «es plantegi un programa d'actuació que contempli salvaguardar els valors paisatgístics, ecològics, històrics i posar-los a l'abast de la població».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris