algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

El PP aprova els preus del pàrquing i admet que encara no té llicència

Les obres a la plaça Mallorca continuen sense resoldre les goteres

Els aparcaments soterrats de la plaça Mallorca funcionen des del passat dia 2 de febrer sense la corresponent llicència d'activitats, com així ho va admetre ahir l'equip de govern. El certificat de final d'obra s'ha signat aquesta setmana, segons va explicar el secretari municipal.

A pesar d'aquesta situació, el PP va aprovar ahir en solitari la proposta de tarifes presentada per l'empresa concessionària, de 50 cèntims cada mitja hora de forma lineal, per poder començar a cobrar-les ara ja de forma legal, després que aquest diari publicàs que s'estava fent de manera il·legal i que la Policia Local hagués d'obligar a l'empresa a deixar de fer-ho fins a l'aprovació pel ple de les tarifes.

Tots els grups de l'oposició presents ahir al ple (PSOE, PSM i Independents d'Inca) denunciaren totes aquestes irregularitats i advertiren de les responsabilitats en les quals pot caure l'Ajuntament si es produeix qualque accident a les instal·lacions de l'aparcament en aquesta situació. L'equip de govern rebutjà la proposta de l'oposició d'ajornar l'aprovació de les tarifes com a «mesura de pressió» perquè l'empresa acabi les obres aviat.

Des de l'oposició es va acusar l'equip de govern d'haver afavorit els interessos de l'empresa concessionària, Proneco, per sobre dels interessos municipals, i recordaren les modificacions al projecte que s'han introduït sense passar pel ple, el retard de quasi dos anys que acumulen les obres, i els problemes importants de goteres que encara no s'han resolt.

Al mateix temps, coincidiren a assenyalar que la tarifació no es farà finalment per minuts, tal com havia demanat el mateix equip de govern. Des de l'equip de govern es va llevar importància a les crítiques de l'oposició i es manifestà que l'Ajuntament està a l'espera que es resolguin els problemes de goteres per recepcionar les obres.

Els aparcament s'estan utilitzant ja des del 2 de febrer pels particulars que han adquirit una plaça i al públic en general, els primers quinze dies de manera gratuïta, i després va intentar cobrar de forma il·legal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris