nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

La plataforma «anti-autovia» farà campanya en contra de PP i UM

El GOB reconeix que els comicis són «decisius» per al futur de Balears

La plataforma contra l'autovia Inca-Manacor recorrerà tots els pobles afectats pel traçat d'aquesta infraestructura per demanar als ciutadans que votin «amb consciència» i castiguin els partits que donen suport al Pla de Carreteres, que aprovà el Consell de Mallorca i executarà el Govern amb finançament de Madrid.

«Repartirem díptics informatius «porta per porta» per arribar als votants i demanarem que donin suport a aquelles forces polítiques que volen destruir el nostre territori», sentencià el portaveu dels antiautovia, Miquel Gelabert. Però aquest col·lectiu no serà l'únic dels que convocaren la manifestació del passat 14-F que actuarà a la campanya electoral per censurar la política de les institucions.

Una altra plataforma, la que s'oposa a la construcció de la Fase II del segon cinturó, està organitzant un acte reivindicatiu per al diumenge dia 7 de març a Son Sardina.

D'altra banda, el portaveu del GOB, Miquel Àngel March, anuncià que l'organització està preparant un document divulgatiu per informar dels problemes mediambientals que afecten les Illes. March recordà que els conservacionistes mai no han demanat el vot ni a favor ni en contra de cap partit, però va reconèixer que «aquestes eleccions són decisives per al futur de la protecció del territori balear, ja que moltes decisions al respecte es prenen des de Madrid»

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris