algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Els veïns exigeixen a la Delegació de Govern que posi fi a la venda de drogues

Miquel Ramis es va reunir dimecres amb el president de la Federació, Josep Veny

101802

Són molts els veïns que se senten amenaçats davant la proliferació de punts de venda de droga.


La problemàtica derivada a Manacor per la venda de drogues ha transcendit la localitat. Despús-ahir, el president de la Federació de Veïns de Manacor, Josep Veny, va reclamar al delegat de Govern, Miquel Ramis, la seva «intervenció urgent» per acabar amb la proliferació de la venda il·legal de drogues a Manacor. Un malestar que entre els veïns ha crescut de manera espectacular en els darrers anys i que ha posat en alerta no només la mateixa comunitat veïnal, sinó també les autoritats locals.

El president de la Federació de Veïns de Manacor, Josep Veny, va explicar a Diari de Balears que «arran d'una sèrie de denúncies que ens arriben a la federació a través de les diferents barriades sobre la venda massiva d'estupefaents en punts molt concrets de la ciutat, acordàrem reclamar un reunió amb el delegat de govern per sol·licitar més protecció en aquest sentit». El president va fer especial esment al malestar que pateixen els veïns del carrer d'Antoni Pasqual i també del camí de Son Moix i en general, tota la barriada de la plaça de Sant Jaume.

Per la seva banda, el delegat de Govern es va comprometre a realitzar un seguiment de la venda de drogues a Manacor i sobretot anar dotant la ciutat de més agents policíacs dels que té actualment. De fet, recordà que en els darrers temps la plantilla de la Policia Nacional s'ha incrementat uns sis policies nous.

La inseguretat ciutadana que asseguren que senten els veïns de Manacor fou una altra de les problemàtiques que es tractaren durant la reunió de dimecres. Així ho confirmà la delegada d'Interior i Participació Ciutadana, Isabel Febrer, que també assistí a l'encontre. La delegada va destacar el reforç de la cordialitat i la cooperació de totes les forces de seguretat a Manacor per dur a terme el màxim nombre d'actuacions contra la droga i la delinqüència. També va explicar que el delegat de Govern ha obert les portes a les queixes dels veïns perquè la policia pugui realitzar el màxim d'escorcolls d'habitatges considerats sospitosos. No obstant això, tant des de Delegació de Govern com de l'Ajuntament són conscients dels límits de les actuacions policíacs en matèria de drogues.

Amb l'objectiu de continuar fent passes en matèria de seguretat ciutadana i drogues, en vistes a la propera setmana està convocada una nova junta de seguretat en què hi participaran el delegat de Govern, els inspectors de la Policia Nacional i Local, la jutgessa de Manacor, el batle, Antoni Pastor i la delegada d'Interior d'aquest Ajuntament. El tema central de la junta de seguretat tornarà a ser sobretot, la venda de drogues a Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris