algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

La memòria del Pla territorial ubica el jaciment de Pol·lèntia a Pollença

El portaveu del PSM al Consell, Antoni Alorda, critica l'«errada colossal»

La memòria del Pla territorial de Mallorca, aprovada pel Consell Insular ubica en el seu apartat de Patrimoni el jaciment de Pol·lèntia d'Alcúdia en el terme municipal veí de Pollença. El portaveu del PSM en el Consell de Mallorca, Antoni Alorda, critica aquesta «errada colossal» del text.

Quan parla de Pollença la memòria diu textualment: «És un dels assentaments humans més antics de Mallorca com ho testimonien les nombroses restes de monuments megalítics, l'assentament fenici de Bòcoris o el romà de Pol·lèntia...». Antoni Alorda denuncia la «falta de rigor» que es manifesta a la redacció d'alguns punts del Pla i recorda que «s'hauran de corregir aquests temes».

La queixa d'Alorda no és única. Aquesta setmana són molts els municipis que ultimen les al·legacions que presentaren al Pla territorial de Mallorca i denuncien, entre d'altres qüestions, que s'han utilitzat plànols obsolets en els quals no figuren carreteres actuals o que les zones de risc d'inundacions que es marquen, no tenen res a veure amb les reals del municipi.

«No vull donar la impressió que tot està fet de manera absurda, com per exemple aquest fet de Pol·lèntia, però la veritat és que hi ha hagut una manca de rigor en alguns assumptes que s'hauran de corregir, com per exemple que les delimitacions de les vinyes, els olivars o les zones de risc no coincideixen en molts de casos», assegurà en aquest sentit Antoni Alorda.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris