muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

INCA L'escoleta serà un punt de trobada per a pares separats i els seus fills

L'equip de govern atén la petició del jutge degà i d'una associació

El govern del PP a l'Ajuntament d'Inca presentarà avui al ple una moció per tal de posar a disposició dels jutjats d'Inca les instal·lacions de l'escoleta municipal Toninaina com a punt de trobada de les visites que s'hagin de realitzar entre pares que no ostentin la guarda i custòdia i els seus fills.

Aquest punt de trobada estarà en servei els dissabtes i els diumenges de les 10 a les 13.30 hores i de les 16 a les 20 hores, i es facilitarà tant a les famílies d'Inca com a les de la comarca. L'Ajuntament ja ha demanat a la Conselleria de Presidència del Govern que faciliti un psicòleg i una treballadora social per tal d'atendre aquest servei, tal i com es fa ara a Palma, a l'únic punt de trobada d'aquestes característiques que hi ha a Mallorca.

El batle Pere Rotger presentà ahir aquesta moció del grup municipal del PP, que explicà què ha sorgit arran de les peticions que han fet en aquest sentit el jutge degà del Partit Judicial d'Inca i l'Associació de Pares de Família separats de les Illes Balears.

«És una iniciativa que afavoreix principalment els drets del nins. Hi ha separacions conflictives a les quals el jutge marca un règim de visites especial que en aquest punt de trobada es pot complir, i es podran evitar conflictes entre els pares separats i possibles casos de violència» explicà Rotger, que presentà la moció acompanyat del tinent de batle, Rafel Torres, i la regidora de Serveis Socials, Malen Cantarellas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris