bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Uns 1.500 menors malalts han anat a classe a l'Aula Escolar de Son Dureta al llarg de nou anys

Dues professores atenen alumnes de fins 17 anys

Més de 1.500 nins han passat per l'aula hospitalària de l'Hospital de Son Dureta durant els nou anys de funcionament, amb una mitjana que oscil·la entre els 150 i els 200 alumnes cada any, i que ahir fou visitada pels consellers de Cultura, Francesc Fiol, i Sanitat i Consum, Aina Castillo.

L'aula, situada a la vuitena planta de l'edifici maternoinfantil, està plantejada com una escola unitària, incloent nins d'edats compreses entre els 3 i els 17 anys, que reben classes en un horari adaptat a les exigències del Centre Sanitari. Les professores que atenen l'aula, Joana Venrell i Maria Antònia Pascual, explicaren que tracten de seguir els currículums escolars dels centres en els quals els nins estan matriculats.

Pascual i Venrell informaren que hi ha alumnes que acudeixen a l'aula durant una setmana o quinze dies, encara que hi ha escolars, els que pateixen malalties molt complicades o greus, que han de ser tutelats durant tot el curs. D'altra banda, Vernell comentà que l'horari de l'aula s'adapta al programa de menjars i visites mèdiques dels nins, que pel seu estat, digué, normalment no poden acudir a més de cinc hores de classe diàries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris